Najnovšie recenzie zo sekcie Snehové frézy
Zatiaľ nebola možnosť vyskúšať, nie je sneh
- všetko super
- spokojnosť
Dobrý deň, akurát sme snehovú frézu Agama 651Q poskladali podľa návodu, problém je v tom že sa nám zatiaľ frézu nepodarilo naštartovať, písala som mail na MALL.SK dúfam že sa nám podarí nájsť riešenie a spoločnými silami chybu odstránime. Som z toho smutná lebo toto je moja prvá objednávka z MALL.SK ktorá nefunguje tak ako by mala fungovať, nikdy predtým sa mi niečo podobné nestalo.
Este som ho nevyužila
Hecht 8616 E
Pridané: 5. marca 2021
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
Tento produkt som si vôbec nezakupil.neviem ako ste sa k tomu dostali.
- Pomer cena a kvalita.
- Malý a spratný stroj.
- Dobrá spotreba.
Firma HECHT by mala aktualizovať návod na použitie a trocha ho prepracovať. Obrazová časť návodu na zloženie stroja nesúhlasí so zakúpeným výrobkom a nie je dostatočne detailná. Po zložení frézy nefungoval pojazd. V návode odkazujú na pritiahnutie spojkového lanka, ale neuvádzajú postup ako na to. Ďalej sa v návode píše, že stroj je dodaný bez motorového oleja, ktorý tam ale bol, avšak v nie dostatočnom množstve. V balení chýbal čap na spojenie rýchlostnej páky s tiahlom prevodovky. Bola tam len závlačka.
Spĺňa všetky požiadavky , ktoré vzhľadom na terén potrebujeme.
+ Ľahký a cenovo prístupný produkt. Na ľahký, suchý sneh vhodný.
- Mokrý, alebo primrznuty sneh už je problém odpratať.
- Veľkosť , váha , spratnosť , obratnosť , malá spotreba paliva a rýchle odpratenie snehu bez námahy
Odporúčam každemu kto potrebuje rýchle odpratanie snehu za primeranú cenu a kvalitu
- Zatiaľ super
Zatiaľ som ju použil 1x, nemala problém s 20 CM snehu a miernym stúpaním.
- Fréza je ľahka, dobre sa snou manipuluje
- Velka nevýhoda je , že sneh vyhadzuje len dopredu. Chcelo by to malý adapter na vyhadzovanie aspon do jednej strany.
Keby bolo vyhadzovanie do strany by to bol idealný pomocník k rodinnemu domu
- Zatiaľ ok
- Dobra cena
Tovar od firmy Hecht v poslednom case nakupujem koli spolahlivosti a zatial ma nesklamali
- Ešte nie je sneh. Zospodu má plastový kryt upevnený dosť slabo,keď narazí na ľad neviem či odolá.
- Jednoduchá obsluha
- Nízka spotreba paliva
S výrobkom som spokojný.
- Ťahá ok, ovládanie dobré
- Trochu problém s montážou komín a.
Zatiaľ ju mám len pár dní. No stihol som odpratať sneh čo som mal po stranách na dvôre a bolo toho dosť veľa. Fréza si s tým perfektné. Zatiaľ som spokojný . Dúfam že vydrží .
- Dosť výkonný za tu cenu
- Fréza prišla demontovana a bez oleja a nie ako sa píše v obchode pripravená na použitie
- Skontrolovať všetky spoje, hadicky, spony. Nálepky sú ako keby ich lepily za rýchla, krivo nalepené.
- Super pomocnik. Poradí si aj s kopou nahrnuteho snehu tam to trosku trvá. S čerstvým snehom žiaden problém. Ruky sa Vám určite poďakujú. Lopatu použijete len na dopucovanie.
- Malá, ľahká ale pomerne výkonná. Odhadzuje aj starý tvrdší sneh vyšší ako má záber.Za danú cenu výborná
Zobrazujem 21 - 40 zo 123 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...7 Ďalšie »